Lipolaser


LLLT – Low Level Laser Therapy sau tehnologia lipolaser este un sistem avansat de remodelare corporală

Lipolaser

Procedura oferă rezultate de reducere a circumferinței, printr-un tratament neinvaziv, fără intervenție chirurgicală sau timpi de recuperare.

Tratamentul lipolaser este un procedeu de fotobioremodelare și este eficient în reducerea grăsimii localizate, a circumferinței și în reducerea edemelor. Iradierea țesutului adipos cu laser de energie joasă de anumită frecvența creează pori de tranziție în adipocite și accelerează descompunerea trigliceridelor. Lipidele sunt localizate în țesutul interstițial, de unde sunt procesate prin metabolismul natural.

Sistemul lipolaser ajută drenajul limfatic prin stimularea nodulilor limfatici în zona de tratament. Reziduurile sunt eliminate natural, datorită circulației limfatice.

Tratamentul cu lipolaser are următoarele beneficii:

  • Favorizează circulația;
  • Reduce fibroza;
  • Conferă elasticitate pielii;
  • Tonifică pielea;
  • Elimină celulita;
  • Elimină adipozitatea localizată;
  • Acționează în mod pozitiv contra stresului;
  • Fără intervenție chirurgicală + fără durere + fără timp de recuperare + fără efecte secundare

Împreună cu menținerea unei diete echilibrate, pacienții se pot aștepta la reducerea circumferinței cu 1-4 măsuri în cursul unui set de 6-8 tratamente!

ATENȚIE! Tratamentul lipolaser este complementar unui mod de viață sănătos și ajută la menținerea rezultatelor obținute. Este recomandată mișcarea ușoară și utilizarea drenajului limfatic imediat după tratament, pentru stimularea metabolismului acizilor grași nesaturați și a glicerolului eliberat din celulele adipoase!

Tratamentul cu lipolaser reduce cu până la 30% adâncimea stratului adipos în zona tratată, după 6-8 ședințe!

Comparat cu liposucția sau alte metode chirurgicale/laser de reducere a stratului adipos, tratamentul lipolaser este mai ieftin și oferă rezultate relativ similare.

Sistemul lipolaser utilizează nivele reduse de energie cu laser de lumină roșie (650nm), pentru obținerea unui efect de fotobioremodelare în zona de tratament. Această stimulare este similară cu calea naturală, prin care corpul utilizează energia depozitată în stratul adipos, atunci când are nevoie de ea.

Lipolaserul nu produce nici un efect anormal, nu afectează funcționarea normală a corpului sau integritatea țesutului și/sau a organelor interne. Tratamentul poate fi efectuat pe toate tipurile de piele și pe toată suprafața corpului, unde există depozite nedorite de grăsime. Pacientul poate să-și reia activitatea normală, imediat după tratament.

Rezultatele pot fi văzute/simțite/măsurate după minimum 6 tratamente. Este tipică pierderea a 2-4 cm în circumferința abdomenului.

Un număr total de 8 tratamente de câte 45 minute este recomandat pe o perioada de 4 săptămâni (2 tratamente/săptămână).

Reducerea țintită a stratului adipos

Sistemul lipolaser poate ținti reducerea grăsimii în zone specifice cu probleme. Prin poziționarea PAD-urilor laser pe zona țintă (bărbie dublă, partea superioară a brațelor, abdomen sau fese) stratul adipos poate fi afectat și redus chiar în zona dorită. Acesta este un avantaj major comparativ cu scăderea circumferinței prin dietă sau exercițiu, ce pot afecta stratul adipos pe întreg corpul, dar nu în zone individuale.