Laserul fracțional CO2 EDGE


Laser CO2 fracționat Edge ONE PULSE

Reprezintă standardul de aur pentru îmbunătățirea texturii pielii, a cicatricilor de acnee, a pielii îmbătrânite și a liniilor fine și a ridurilor.

Obțineți o piele mai fină, mai fermă, mai luminoasă și cu pori mai mici cu Laserul CO2 fracționat Edge ONE PULSE.

Spre deosebire de laserele convenționale de refacere la suprafață – laserul cu CO2 fracționat revoluționează tratamentul mai multor probleme ale pielii prin reducerea semnificativă a timpului de recuperare.

Colagenul – secretul pentru rezolvarea majorității problemelor tegumentare

La majoritatea celor care se plâng de linii fine, riduri, piele lăsată și cicatrici de acnee deprimate, există un lucru în comun – lipsa de colagen în piele. Colagenul este o proteină esențială, care ajută la menținerea unui aspect tânăr, ferm și sănătos al pielii.

Deși este produs în mod natural de piele, capacitatea pielii noastre de a produce colagen începe să încetinească pe măsură ce îmbătrânim. Lipsa crescândă de colagen determină primele semne de îmbătrânire și scade capacitatea pielii de a se repara pe măsură ce îmbătrânim.

În timp ce renunțarea la fumat și aplicarea/consumul de antioxidanți pot ajuta la reducerea ratei de pierdere a colagenului din piele – refacerea acestuia este limitată într-o anumită măsură. Din fericire, cu Laserul CO2 fracționat Edge ONE PULSE, procesul de reînnoire a colagenului pielii poate fi accelerat pentru a corecta cu succes aceste imperfecțiuni ale pielii.

Băuturile cu colagen funcționează?”

O întrebare frecvent pusă de pacienții noștri este dacă băuturile sau suplimentele de colagen sunt utile în înlocuirea colagenului pielii. Din păcate, în prezent nu există dovezi care să sugereze că consumul de colagen este eficient în restabilirea nivelurilor de colagen din piele.

În plus, colagenul este o moleculă proteică mare, care trebuie descompusă în componentele sale individuale de aminoacizi pentru a fi absorbite de intestin și având în vedere că aceste componente nu sunt întotdeauna transportate la piele, refacerea colagenului facial este deficitara.

Laserul CO2 fracționat Edge ONE PULSE și colagenul

Cum funcționează laserul cu CO2 fracționat? În esență, activează sistemul natural de reparare al corpului nostru prin stimularea sintezei de colagen din piele. Prin furnizarea de daune termice minime la părțile afectate ale pielii, emite semnale pentru a spune organismului să repare și să reconstruiască pielea în aceste zone.

Acest lucru determină organismul să furnizeze materiile prime necesare pentru a construi colagenul în zonele care au cel mai mult nevoie de el, începând astfel procesul de regenerare. Remodelarea colagenului are loc de la două săptămâni la o lună – iar rezultatul este o piele mai plină, mai fină și mai fermă, care arată mai tânără și mai strălucitoare.

Fiecare sesiune durează aproximativ 10-30 minute, în funcție de mărimea zonei tratate. Se aplică inițial o cremă anestezică și este lăsată să acționeze aproximativ 30 de minute.Pacienții pot simți pișcături si o ușoară senzație de căldură în timpul tratamentului, iar ulterior pot suferi de eritem și usturime locală, care dispare, de obicei, în 2-3 ore.

De ce Laserul CO2 fracționat Edge ONE PULSE

Clinica Dr Cristina Bejan utilizează cea mai recentă generație de laser Edge Fractional CO2 – Edge Pulse. Folosind această tehnologie, suntem capabili să reducem considerabil timpul de recuperare post-tratament, inclusiv gradul de eritem și crusta care se formează în mod obișnuit cu tratamentele convenționale cu laser CO2 fracționat.

De asemenea, asociem tratamente cu plasma proprie sau mezoterapie transcutanată pentru accelerarea procesului de vindecare și creșterea eficacității tratamentului.

Majoritatea pacienților pot vedea rezultate imediat după primul tratament, dar de regulă sunt necesare minimum 3 ședințe pentru rezultate optime.

De menționat că tratamentul cu laser CO2 se efectuează doar în sezonul rece, din noiembrie până în martie, pentru a se evita efectele razelor solare puternice.

Laserul CO2 fracționat Edge ONE PULSE este un tratament foarte sigur, practic fără riscuri și efecte secundare. Cu toate acestea, cei cu pielea sensibilă ar trebui să consulte întotdeauna medicii noștri înainte de a începe orice tratament cu laser.

Printre efectele secundare se numără hiperpigmentările, care deși sunt temporare, nu sunt de dorit. De aceea, începem întotdeauna seria de tratamente cu setări minime, individualizate fiecărui pacient și, în funcție de rezultatul primei ședințe, stabilim parametrii pentru următoarele tratamente.

În concluzie, Laserul CO2 fracționat Edge ONE PULSE este un tratament de ultimă generație pentru biorevitalizarea pielii, iar rezultatele înseamnă: o piele fermă, elastică, un efect de lifting instant, luminozitate și ani în minus pe față.