Chirurgie Laser Eufoton Aton


Eufoton Aton este cel mai mic laser care încorporează tehnologia fracțională LIGHTSCAN.

Chirurgia laser Eufoton Aton este o tehnică revoluționară în chirurgia estetică și dă rezultate spectaculoase în mai multe tipuri de intervenții:

lipoliză asistată prin chirurgie laser (facială și corporală);

endolift – o tehnică minim invazivă care presupune introducerea în piele a unei fibre optice la fel de fină ca un fir de păr, prin care se stimulează țesuturile, se permite restructurarea dermului din interior, se distruge grăsimea și se determină remodelarea pielii;

fractional skin resurfacing – rejuvenarea feței, gâtului, decolteului, mâinilor, prin intermediul unui scanner care creează sute de microcoloane de coagulare, cu obținerea unei vindecări rapide și stimularea regenerării de colagen și elastină;

tratamentul definitiv al hiperhidrozei;

tratarea granuloamelor provocate de fillere;

– efectuarea de intervenții chirurgicale – cu ajutorul unui dispozitiv special și al unei fibre optice cu dimensiuni între 100 și 1.000 de microni.

Chirurgia laser Eufoton Aton folosește acțiunea fototermală în țesutul subdermal profund, utilizând depunerile de apă din organism. Laserul are o diodă de 1.470 nm folosită pentru tehnica endolift, iar lumina este livrată în piele cu ajutorul unei fibre optice de la 100 până la 1.000 nm.

Leziunea fototermală în interiorul țesutului adipos controlează retracția pielii. Chirurgia laser Eufoton este foarte sigură, având rezultate cosmetice similare procedurilor chirurgicale însă cu mai puține traumatisme și cicatrici. Leziunea laser fototermală din țesutul subdermal induce o creștere semnificativă a producției de colagen, care duce la o mai mare elasticitate a pielii.

Tratamentul-vedetă: Endoliftul facial link la endolift

Endoliftul este un tratament care presupune anestezie locală minimă. Procedeul este nedureros și durează doar 15 minute. Pacientul poate pleca imediat acasă, fiind o procedură noninvazivă, ale cărei efecte pot dura între 1 an și 3 ani.

Acțiunea fototermală a laserului în țesutul subdermal permite rezultate comparabile cu un lifting clasic cu fire, cu un confort mult mai mare pentru pacient, mai puțin dureros și fără cicatrici. Evident, vor exista mai puține complicații și un timp de recuperare mai rapid. Endoliftul emite o undă de 1.470 nm, iar lumina este livrată în piele cu fibră optică de la 100 la 1.000 nm.

Majoritatea pacienților necesită una sau două ședințe de tratament. Se recomandă purtarea unui pansament compresiv timp de 3 zile. Durerea ușoară și senzațiile ușoare de arsură pot persista 4-5 ore și pot fi controlate cu analgezice orale. Edeme pot să apară în zonele tratate timp de 5-6 zile și se rezolvă spontan, fără medicație. Un ușor masaj poate ajuta vindecarea lor mai rapidă. În zonele tratate pot apărea echimoze, care dispar în 7-10 zile.

Tehnica endoliftingului este comparabilă cu rezultatele liftingului cu fire (minilifting), în condițiile unor riscuri mult mai mici și cu disconfort minim pentru pacient.

Rejuvenare facială prin chirurgie laser

Rejuvenarea facială se realizează cu laser fracțional pentru a obține un ten mai luminos, un tonus mai bun, fermitate și un efect de întinerire. De asemenea, laserul ajută la problemele acneice și depigmentează petele hiperpigmentare. Rejuvenarea poate fi efectuată în zona facială, gât, decolteu și mâini, prin intermediul unui scanner care creează sub piele sute de microcoloane de coagulare, cu obținerea unei vindecări rapide, stimularea regenerării colagenului și a elastinei.

Prin această tehnică se tratează leziuni vasculare (telangiectazii, cuperoză, acnee rozacee, lac venos, angioame). Se îmbunătățește aspectul cicatricilor, porii se închid, iar textura pielii devine tot mai fină.

Se poate combina, în aceeași ședință, cu peeling chimic sau cu PRX33 pentru un rezultat mai rapid si mai spectaculos.

Conturare facială prin chirurgie laser Eufoton

Este procedura de lifting cu fibră optică, în care se realizează retracția țesutului cutanat lax cu îndepărtarea simultană a excesului de țesut adipos din zona mandibulară și așa-numită ”gușă”sau bărbie dublă. Se lucrează cu o lungime de undă selectivă, care țintește grăsimea din hipodermul superficial, rezultatele fiind vizibile după doar o singură ședință de tratament.

Procedura este indicată pentru reconturarea și redefinirea etajului inferior al feței – zona mandibulară, gușă, gât.

Lipolaser – liposucție cu chirurgie laser

Intervenție minim invazivă de îndepărtare a excesului de țesut adipos, prin lichefierea grăsimii cu ajutorul fibrei laser și aspirarea acesteia. Spre deosebire de liposucția tradițională, care implică riscurile unei anestezii generale și perioada de recuperare post-chirurgicală, intervențiile lipolaser au avantajul de a fi efectuate în ambulatoriu, sub anestezie locală, putându-vă relua activitățile zilnice imediat după procedură.

Este indicată pentru ”gușă”, flancuri, genunchi, brațe, coapse – intern și extern.

Tratamentul permanent al hiperhidrozei axilare

Este o tehnică inovativă de ablație și liposucție laser a glandelor sudoripare ecrine din zona axilară, responsabile de transpirația excesivă și de mirosul specific neplăcut. Se efectuează în ambulatoriu, sub anestezie locală.