Tratamentul revoluționar cu Laser CO2 fracționat Edge ONE PULSE stimulează producerea naturală a colagenului

Postat pe 21.3.22 la ora 2:36 pm in Medicină estetică

Capacitatea pielii de a produce colagen se reduce pe măsură ce înaintăm în vârstă. Lipsa de colagen determină primele semne de îmbătrânire și scade potențialul pielii de a se repara.
Chiar dacă renunțarea la fumat și consumul de antioxidanți pot ajuta la reducerea ratei de pierdere a colagenului din piele, refacerea acestuia este limitată.

Laserul fracțional CO2 EDGE, standardul de aur pentru ameliorarea aspectului de piele îmbătrânită

Din fericire, prin tratamentul revoluționar cu Laser CO2 fracționat Edge ONE PULSE, realizat la Clinica Dr. Cristina Bejan, procesul de reînnoire a colagenului poate fi accelerat, pentru a corecta cu succes imperfecțiunile pielii.
O întrebare frecvent pusă de pacienți este dacă băuturile sau suplimentele de colagen sunt utile. Din păcate, în prezent nu există dovezi care să sugereze că aportul de colagen este eficient în restabilirea nivelurilor optime din piele.
În plus, colagenul este o moleculă proteică mare, care trebuie descompusă în aminoacizi, pentru a fi absorbit de intestin.
Având în vedere că aminoacizii nu sunt întotdeauna transportați la piele, refacerea colagenului facial, de pildă, este deficitară.

Cum este activat sistemul natural de reparare al organismului

Laserul CO2 fracționat Edge ONE PULSE, utilizat la Clinica Dr. Cristina Bejan, activează sistemul natural de reparare al organismului, prin stimularea sintezei de colagen din piele.
Prin impulsuri termice minime, aplicate părților afectate ale pielii, Laserul CO2 fracționat emite semnale care transmit organismului să reconstruiască pielea în aceste zone.

Corpul furnizează, astfel, materiile prime necesare pentru a construi colagenul în zonele care au cel mai mult nevoie de el, începând procesul de regenerare.
Remodelarea colagenului are loc de la două săptămâni la o lună, iar rezultatul este o piele mai plină, mai fină și mai fermă, care arată mai tânără și mai strălucitoare.

Cum se combină efectele Laserului fracționat CO2 EDGE cu cele ale dispozitivului medical inovativ PRX-T33

Fiecare sesiune de tratament cu Laserul CO2 fracționat Edge ONE PULSE durează între 10 și 30 de minute, în funcție de mărimea zonei tratate.
Inițial, este aplicată o cremă anestezică și este lăsată să acționeze aproximativ 30 de minute. În timpul tratamentului, pacienții pot simți pișcături si o ușoară senzație de căldură, iar ulterior pot suferi de eritem și usturime locală, care dispar, de obicei, în 2-3 ore.
Spre deosebire de laserele convenționale de refacere la suprafață, Laserul cu CO2 fracționat revoluționează tratamentul mai multor probleme ale pielii, prin reducerea semnificativă a timpului de recuperare.
Rezultatele în întinerirea pielii sunt și mai spectaculoase atunci când efectele Laserului fracționat CO2 EDGE sunt combinate cu cele ale dispozitivului medical inovativ PRX-T33.
PRX-T33 asigură beneficiile unui peeling mediu, dar fără efectele secundare – descuamare, iritație, perioadă de recuperare.
PRX-T33 este un tratament de ultimă generație pentru biorevitalizarea pielii, iar rezultatele înseamnă: o piele fermă, elastică, un efect de lifting instant, luminozitate.