MEZOTERAPIA

Mezoterapia

MEZOTERAPIA injectabila, adica cu ACE sau MEZOTERAPIA CLASICA este o metoda de tratament folosita in medicina estetica, ce consta in introducerea in tegument prin injectare a unui cocktail terapeutic format din vitamine, antioxidanti, minerale, aminoacizi , acid hyaluronic si alti agenti parmaceutici. Rezultatele sunt spectaculoase, procedura avand ca efect stimularea sintezei de colagen, creşterea fermitaţii pielii, refacerea elasticitatii si tonicitatii pielii, diminuarea celulitei si a depozitelor adipoase superficiale.

Estompare riduri fine, cicatrici, pete pigmentare.

Tratamentul caderii parului

Topire grasimi si atenuare celulita.

Rejuvenare si lifting tegumentar.

Mezoterapia injectabila are rezultate exceptionale in cateva dintre cele mai suparatoare suferinte cu impact dermatologic si estetic deopotriva: in alopecie (caderea sau pierderea totala a parului), in celulita si acumularea localizata de grasime, in inestetismele faciale de orice tip (imbatranire cutanata, riduri de varsta sau de expresie, uscaciunea tenului etc.) Mezoterapia cu ac se realizeaza sub anestezie locala, cu seringa sau pistoletul special de mezoterapie.

 

Cum se efectuează Mezoterapia

Injectarea poate fi manuala sau mai moderna, prin utilizarea unui pistolet de mezoterapie, care asigura o uniformitate a injectarii, diminuand riscul reactiilor adverse. Injectarea se realizeaza dupa anestezierea locala a zonei, astfel incat disconfortul pacientului sa fie minim; dupa efectuarea procedurii, poate sa apara o senzatie de tensiune locala, ce poate persista cateva ore sau zile. Numarul de sedinte necesare variaza, recomandandu-se in general 3-6 sedinte, la interval de doua saptamani; se recomanda asocierea cu alte terapii corporale care sa faciliteze drenajul grasimilor dizolvate si sa remodeleze laxitatea tegumentara.

 

Mezoterapia faciala estompeaza ridurile fine, hidrateaza tenului si il ajuta sa produca elastina si colagen, doua substante responsabile de aspectul ferm si proaspat al acestuia. Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimuleaza microcirculatia si metabolismul celular local, efectul final fiind cel de rejuvenare (reintinerire). Astfel, pielea de la nivelul gatului, obrajilor, sau din zona ochiilor devine mai ferma, sub actiunea de stimulare a colagenului si elastinei realizata de substantele injectate. In acest mod formarea de noi fibre de colagen reorganizeaza structura tegumentului si acesta devine mai tonifiat.

 

Mezoterapia faciala cu ac se recomanda sa se combine cu tratamentele estetice chirurgicale precum laser, injectarile de fillers cu acid hyaluronic sau injectari cu botox.

 

Preturi

Tratamentul fetei cu 5 ml Mesohyal amestec

250 Ron

10 ml Mesohyal amestec

400 Ron

20 ml Mesohyal amestec

550 Ron

40 ml Mesohyal amestec

700 Ron

Va asteptam sa ne vizitati!

Vă oferă intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai înalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, , diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica.

Contact Medicina Estetica Mirrors

Punct de reper intersectia B-dul Carol I cu Calea Mosilor

Bd. Carol, nr. 68, et. 2, interfon 03
Bucuresti
Email: mirrors.office@gmail.com
Telefon: +4 031 4329 388
Mobil: +4 0734 032 408

Dr. Cristina Bejan