Liposuctie

Liposuctie

Liposuctia reprezinta aspiratia chirurgicala, printr-o mica incizie, a grasimii din diferite depozite adipoase inestetice. Liposuctia este operatia cea mai frecventa in chirurgia estetica. O liposuctiune minima, de max 300-400mg grasime, pe zone mici (genunchi, brate, aripioare, barbie dubla)nu necesita spitalizare; o liposuctie importanta (scoaterea a mai mult de 500mg) necesita o supraveghere de minim 24 ore.

Barbie dubla

Grasime abdominala

Coapse laterale si interior

Solduri si brate

Liposuctia se practica atunci cand o acumulare de grasime este rezistenta la dieta si la exercitiile fizice. Liposuctia nu este un tratament de slabire ci un tratament de remodelare deoarece elimina acumulari de grasime localizate, de origine genetica sau consecutive unor tumori benigne dobandite, lipoamele.

Liposuctia este o tehnica adaptata anumitor parti ale corpului ca gatul, fata posterioara a bratelor, burta, fata externa a pulpelor, partile laterale, talia si fata interna a genunchilor. Operatia se face sub anestezie locala pentru zonele mici sau generala cand se trateaza mai multe zone in aceeasi sedinta. Zona care urmeaza a fi tratata prin liposuctie se infiltreaza cu o solutie speciala care dilueaza grasimea ce este apoi aspirata prin canule speciale bransate la un aspirator. Imediat dupa operatie apar echimoze insemnate, dureri locale similare unei febre musculare si edem al zonelor care au fost aspirate.

 

In cazul liposuctiunilor minime, pacientul poate duce o viata activa la doua zile dupa interventie,iar in caz de liposuctiuni importante, un ragaz de 5-7 zile este necesar inainte de a relua o activitate normala.   Este foarte important purtarea unui bandaj elastic sau centura a zonelor tratate cel putin 3 saptamani dupa liposuctie pentru a favoriza retractia pielii si a evita efectul de piele flasca. Dupa doua saptamani, pierderile adipoase sunt vizibile in centimetri. Este posibil sa fiti dezamagiti pentru ca nu o sa vedeti o pierdere in greutate, dar liposuctia este o metoda de scadere in cm nu in kg. Pentru a evita recidivele si retusurile, pacientii trebuie sa se supuna unui regim postoperator si unor masaje care corecteaza inegalitatile de la suprafata pielii si neregularitatile provocate de refractia cicatricelor.

 Preturi:

 Liposuctie laser barbie dubla cu anestezie locala

400 euro

Liposuctie laser genunchi sau solduri cu anestezie locala

600 euro

 Liposuctie laser mica abdomen cu anestezie locala

500 euro

 Liposuctia zone mari/multiple cu anestezie generala si internare 24 ore

1300-2500 euro

Va asteptam sa ne vizitati!

Vă oferă intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai înalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, , diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica.

Contact Medicina Estetica Mirrors

Punct de reper intersectia B-dul Carol I cu Calea Mosilor

Bd. Carol, nr. 68, et. 2, interfon 03
Bucuresti
Email: mirrors.office@gmail.com
Telefon: +4 031 4329 388
Mobil: +4 0734 032 408

Dr. Cristina Bejan