Doctor Cristina Bejan

Dr. Cristina Bejan

Sunt Dr Cristina Bejan, medic primar în chirurgie plastică, microreconstructiva şi estetică din 2003. Am terminat facultatea de medicina si farmacie dr Carol Davila Bucuresti in 1992 si am fost printre prímele generatii de medici specialisti postrevolutie.

În România am activat, pana in 2006, în cadrul Spitalului Militar Central Bucuresti, pentru ca ulterior să profesez mai mult peste hotare în contexte dintre cele mai diverse.

Intre 2004-2005, am facut parte din prima echipă medicală românească trimisă în in teatrul de razboi din Irak, unde am lucrat sub autoritatea armatei americane, într-un climat conflictual foarte intens, cu un înalt grad de periculozitate. Contactul cu cel mai performant sistem medical din lume m-a determinat sa ma intorc inapoi in Irak in cadrul DynCorp International LLC CIVPOL şi ulterior Global Med USA.

A fost o misiune foarte grea, întrucât la un moment dat am ajuns să fac şi 3-4 operaţii de reconstrucţie în fiecare zi, în cadrul secţiilor de urgenţă ale spitalelor americane unde am fost repartizată. Responsabilităţile mele s-au diversificat, cu timpul, ajungând să mă ocup şi de activităţi precum vaccinarea, examene medicale anuale, întocmirea de rapoarte si foarte important, am fost antrenata in resuscitarea cardiorespiratorie si metodele de mentinere a vietii in medii ostile.

Prin faptul că m-am achitat cu succes de toate îndatoririle am primit propunerea de a activa mai departe pentru Dyncorp International si Organizatia Natiunilor Unite, astfel încât viaţa m-a adus pentru aproape 3 ani în Liberia, Monrovia, o altă zonă de conflict. Aici, ca Chief Medical Officer activitatea mea de chirurg s-a împletit şi cu supervizarea diagnosticării şi tratării unui spectru larg de afecţiuni tropicale. Tot in Liberia am lucrat voluntar pe Mercy Ship si la un spital local.

După aventura teatrelor de război, am preferat întoarcerea la civilizaţie, si am optat să lucrez în Londra, atât în calitate de chirurg plastic cât şi de medic estetician.

Am drept de liberă practică în Marea Britanie, unde lucrez si in prezent o saptamana pe luna, fiind recunoscută ca medic chirurg plastician de Consiliul Medical Britanic.

Din 2012 am lucrat si pentru Frontier Medex, o companie internaţională specializată în asigurarea de personal medical pentru vasele angajate în prospecţiuni petroliere in mijlocul oceanului sau zone izolate fara asistenta medicala de urgenta organizata si accesibila.

Cabinetul medical de chirurgie estetica si Salonul Mirrors s-a nascut din dorinta mea de a oferi tratamente si operatii estetice la preturi accesibile tuturor celor interesati si reprezintă un concept nou, menit a servi atât frumuseţea cât şi sănătatea. Persoanele care vor să apeleze la mine, ca doctor, pentru diverse proceduri estetice si un numai o pot face cu cea mai mare încredere. Am în spate 20 de ani de experienţă şi de reuşite în domeniu. Sunt la curent cu ultimele tehnici şi deja le aplic. Grija mea principala este tratamentul si satisfactia pacientilor.

Pentru cine doreşte, efectuez de asemenea diagnosticare clasică şi prin bio-rezonanţă, cu prescrierea ulterioară a tratamentului indicat. Sunt adepta terapiilor multiple, şi din spectrul alternativ, astfel că la Mirrors, sub supravegherea mea se practică şi terapia bio-energetică sau prin electroacupunctură, iar masajul, terapeutic sau de relaxare, este unul de lux. Cei interesaţi pot beneficia şi de consiliere psihologică, hipnoterapie sau terapie prin regresie , oferită de psiholog Michael Grecu, specialist cu rezultate în acest domeniu.

Faptul că am trecut prin atâtea în cariera mea de medic, m-a făcut foarte responsabilă şi exigentă, drept pentru care la Mirrors nimic nu se petrece la întâmplare şi poartă amprenta seriozităţii, implicării şi competenţei mele. Sper ca scurta mea descriere, probabil nu una clasică, să vă stimuleze în a apela la serviciile mele şi ale salonului/cabinetului meu, indiferent de ceea ce vreţi să rezolvaţi sau amelioraţi.

Va asteptam sa ne vizitati!

Vă oferă intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai înalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, , diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica.

Contact Medicina Estetica Mirrors

Punct de reper intersectia B-dul Carol I cu Calea Mosilor

Bd. Carol, nr. 68, et. 2, interfon 03
Bucuresti
Email: mirrors.office@gmail.com
Telefon: +4 031 4329 388
Mobil: +4 0734 032 408

Dr. Cristina Bejan