Chirurgie estetica minim invaziva cu Laserul Eufoton Aton

Chirurgie estetica minim invaziva cu Laserul Eufoton Aton

Liposuctie faciala si corporala asistata laser

Lifting si remodelare faciala fara incizii si cicatrici

Blefaroplastie fara chirurgie, cu efect imediat

Rejuvenarea si intinerirea tegumentului cu laser CO2 fractionat

Laser CO2 pentru acnee, cicatrici, vergeturi, pete pigmentare

Reîntinerirea facială cu remodelarea ovalului feţe.

Ştergerea ridurilor

Reîntinerirea pielii de pe corp, decolteu, dosul mâinilor, gât, etc.

Regenerarea părului cu condiţia existenţei unui număr de foliculi piloşi.

Liposuctie laser faciala si corporala

Liposuctia laser este o intervenție minim invazivă de îndepărtare a excesului de țesut adipos prin lichefierea grăsimii cu ajutorul fibrei laser și aspirarea acesteia. Spre deosebire de liposucția tradițională ce implică riscurile unei anestezii generale și perioadă de recuperare post chirurgicală, intervențiile lipolaser prezintă avantajul de a fi efectuate în ambulatoriu sub anestezie locală, putându-vă relua activitățile zilnice imediat după intervenție.

Diferenta principala fata de liposuctia clasica este lichefierea grasimii cu ajutorul undei laser care devine foarte usor de extras. Prin aceasta tehnica si se reducsemnificativ traumatismele la nivelul tesutului celular subcutanat sau a pielii, hematoamele, infectiile postoperatorii precum si perioada de recuperare dupa interventie.

Un alt beneficiu al liposucţiei laser constă în tonifierea pielii pe suprafaţa pe care se intervine, fapt ce diminuează semnificativ efectul de ”piele lăsata” ce poate să apară în cazul intervenţiei clasice. La acest avantaj incontestabil, se adaugă şi obţinerea unui unui rezultat fin şi neted, fără denivelări inestetice.

Liposuctia laser  este indicată tuturor persoanelor care suferă de depuneri de grăsime, în diferite zone ale corpului, la fel și pentru eliminarea depunerilor de celulită.

Liposuctia laser necesita numai anestezie locala. Interventia de liposuctie laser este minim invaziva si recuperarea dureaza doar cateva zile. In plus, pe langa ablatie si topirea grasimii, liposuctia laser ajuta la refacerea colagenului pielii si remodelarea lui, astfel DISPARE unul dintre cele mai inestetice dezavantaje ale liposuctie clasice – EXCESUL TEGUMENTAR.

Pacientii tratati prin metoda liposuctie laser NU necesita INTERNARE in spital.

Dupa o sesiune de tratament de liposuctie laser, pacientii simt de obicei o usoara durere si pot sa apara vanatai. Se administreaza analgezice orale pentru cateva zile in mod adecvat durerii postoperatorii (mai ales la lipoaspiratia abdominala care este zona cu suprafata mare). Se recomanda confectii mulate pe corp ce trebuie purtate timp de 3-4 saptamani. Toti pacientii au posibilitatea de a relua activitatile lor zilnice in decurs de 1-2 zile dupa o sesiune de liposuctie cu laser, inclusiv pot reveni la locul de munca.

Endolifting si remodelare faciala. Blefaroplastie fara bisturiu

Endolifting-ul si conturarea faciala se realizaza printr-o tehnica minim invaziva de introducere a unei fibre optice laser de grosimea unui fir de par (200 µm) pe sub piele care prin miscari de dute-vino determina un efect instant de tonifiere si lipoliza  si redarea fermitatatii si conturului facial. Tratamentul se preteaza la urmatoarele zone: gat, gusa, mandibula, zona perioculara (cearcane si excesul de piele). Procedura se efectueaza sub anestezie locala, durerea este minima si pacientul nu este nevoit sa isi opreasca activitatile cotidiene.

Endoliftingul facial si blefaroplastia realizate cu ajutorul Laserului Eufoton Aton  se realizeaza sub anestezie locala minima, fără durere şi durează max 60min, pacientul putand pleca imediat acasă.

Acţiunea fototermală a laserului din ţesutul subdermal permite rezultate similare comparabile cu un lifting clasic sau cu fire dar cu un confort mai mare pentru pacient, mai puţin dureros şi fără cicatrici. Evident, vor exista mai puţine complicaţii şi un timp de recuperare mai rapid.

Acţiunea endoliftului se produce la joncţiunea între dermul profund şi stratul superficial al grăsimii. Rezultatul apare dupa 3 săptămâni si continua sa se imbunatateasca pana la trei -opt luni. Majoritatea persoanelor necesita una sau doua sedinte de tratament. Se recomanda purtarea unui pansament compresiv 3 zile. Durerea usoara si senzaţiile uşoare de arsură pot rezista 4-5 ore şi pot fi controlate cu analgezice orale. Edeme pot să apară în zonele tratate pentru 2-3 zile şi se rezolvă spontan, fără medicaţie. Un uşor masaj poate ajuta rezolvarea lor mai rapidă. În zonele tratate pot apărea echimoze, care se rezolvă spontan în 7-10 zile. Rezultatul final este vizibil dupa minim 3 luni. Tehnica endoliftingului este comparabilă cu rezultatele liftingului cu fire (minilifting), dar implică riscuri şi un disconfort mult mai mic pentru pacient.

Laser CO2 fractionat – rejuvenare, tratament cicatrici, acnee, vergeturi

Rejuvenarea facială se realizează cu laser fracţional co2 pentru a obţine un ten mai luminos, un tonus mai bun, fermitate şi un efect de intindere a pielii. De asemenea, laserul ajută la problemele acneice şi depigmentează petele hiperpigmentare. Rejuvenarea poate fi efectuată în zona facială, gât, decolteu şi mâini, dar si la nivelul coapselor sau abdomenului.Este cea mai sigura si eficace metoda de intinerire faciala deoarece prin intermediul unui scanner se creează sub piele o retea de zone de coagulare care alterneaza cu zone neafectate astfel incat vindecarea si recuperarea este mult mai rapida, reducandu-se la maxim riscul unor cicatrici.

In vederea interventiei se va aplica pentru 30 min o cremă anestezică sau pentru 3 min gheaţă, dupa care sa va face o singura trecere cu piesa laser. În acest timp veţi avea ochii acoperiţi cu ochelari de protecţie şi se recomandă să îi ţineţi închişi, mai ales când se lucrează la faţă. Tratamentul durează 20-30 minute, se va face cu anestezie locală şi nu necesită pansamente după expunere. Pot fi necesare 2-3 tratamente la 3-4 săptămâni interval după care tratamente de menţinere anuale. După tratament poate să persiste o uşoară roşeaţă a feţei pentru 2-4 zile dar care poate fi uşor mascată cu fard. Tratamentul este nedureros sau pot fi simţite uşoare înţepături sau arsuri dar care nu necesită antialgice eventual aplicare de gheaţă sau comprese reci pentru câteva minute. 

Va asteptam sa ne vizitati!

Vă oferă intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai înalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, , diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica.

Contact Medicina Estetica Mirrors

Punct de reper intersectia B-dul Carol I cu Calea Mosilor

Bd. Carol, nr. 68, et. 2, interfon 03
Bucuresti
Email: mirrors.office@gmail.com
Telefon: +4 031 4329 388
Mobil: +4 0734 032 408

Dr. Cristina Bejan