Despre Noi


Clinica Dr. Cristina Bejan reprezintă un concept nou, menit a servi atât frumusețea, cât și sănătatea.

Aparatura de care dispune clinica este una extrem de performantă și permite proceduri multiple.

Dr. Cristina Bejan are o experiență de peste 20 de ani în domeniul chirurgiei estetice și a considerat mereu că frumusețea vine, în primul rând, din interior, ca expresie a sănătății trupului. Iar, uneori, dezechilibrele interne se pot reflecta și în aspectul exterior.

Crezul dr. Cristina Bejan este că procedurile estetice nu pot și nu trebuie să înlocuiască un stil de viață sănătos, care să prețuiască odihna, activitățile în aer liber și alimentația potrivită, atât pentru trup, cât și pentru suflet.

Clientele clinicii beneficiază, pe lângă tratamentele estetice, și de sfaturi de stil de viață, de nutriție, de îmbogățire spirituală, cunoștințe pe care dr. Cristina Bejan le-a asimilat ca urmare a contactului cu diverse culturi din țările în care a profesat mai mult de 12 ani.

Dr. Cristina Bejan este medic primar în chirurgie plastică, microreconstructivă și estetică, din 2003. A absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Dr. Carol Davila” din București în 1992.

Până în 2006, dr. Cristina Bejan a activat în cadrul Spitalului Militar Central București, pentru ca ulterior să profeseze mai mult peste hotare, în contexte dintre cele mai diverse.

Între 2004-2005, a făcut parte din prima echipă medicală românească trimisă în teatrul de război din Irak, unde a lucrat sub autoritatea armatei americane, într-un climat conflictual foarte intens, cu un înalt grad de periculozitate.

Contactul cu cel mai performant sistem medical din lume a determinat-o pe dr. Cristina Bejan să se întoarcă în Irak în cadrul DynCorp International LLC CIVPOL și ulterior Global Med USA.

Astfel, a ajuns să realizeze chiar și 3-4 operații de reconstrucție, în fiecare zi, în cadrul secțiilor de urgență ale spitalelor americane unde a fost repartizată.

A activat, în continuare, în Dyncorp International și Organizația Națiunilor Unite, astfel încât, timp de aproape trei ani, a profesat în Liberia, Monrovia, o altă zonă de conflict. Aici, ca Chief Medical Officer, activitatea sa de chirurg s-a împletit și cu supervizarea diagnosticării și tratării unui spectru larg de afecțiuni tropicale. Tot în Liberia, a lucrat voluntar pe Mercy Ship și la un spital local.

După experiența teatrelor de război, dr. Cristina Bejan a optat să lucreze în Londra, atât în calitate de chirurg plastic, cât și de medic estetician.

Dr. Cristina Bejan are drept de liberă practică în Marea Britanie, fiind recunoscută ca medic chirurg plastician de Consiliul Medical Britanic.

Din 2012 până în 2017, dr. Cristina Bejan a lucrat part time pentru Frontier Medex, o companie internațională specializată în asigurarea de personal medical pentru vasele angajate în prospecțiuni petroliere în mijlocul Oceanului sau în zone izolate, fără asistență medicală de urgență organizată și accesibilă.

O lungă perioadă, dr. Cristina Bejan a activat – timp de o săptămână, în fiecare lună – și într-un spital privat din Marea Britanie, iar ulterior a decis să își folosească experiența pentru a conduce o activitate proprie, de care să beneficieze cât mai multe persoane.

Clinica Dr. Cristina Bejan oferă și consiliere psihologică, hipnoterapie sau terapie prin regresie, realizate de psiholog Michael Grecu, specialist cu rezultate în acest domeniu.

În curând vom oferi și tratamente cu ozon și perfuzii cu vitamine și substanțe de revitalizare generală a organismului.

Clinica Dr. Cristina Bejan – Arta de a crea frumusețea!

Membrii Echipei Mele