Urechi decolate

Urechi decolate

Otoplastia este o procedura chirugicala de corectare urechilor indepartate de cap, (decolate sau clapauge). Alaturi de nas, urechile sunt structurile cele mai proeminente ale fetei noastre. Malformatiile urechilor sunt greu de ascuns iar jena si complexele psihice determinate de aceste malformatii duc la pierderea increderii in sine si subestimare. Beneficiile otoplastiei sunt atat estetice cat si psihologice. Otoplastia poate corecta urechile prea mari, prea mici sau diferite variante de urechi decolate (“clapauge”). Beneficiile psihologice aduse de otoplastie sunt impresionante.

Corectarea urechilor clapauge

Corectia asimetriilor auriculare

Corectia rupturilor de lob auricular

Multi oameni cu malformatii congenitale sau dobandite ale urechilor sunt tinta privirilor si criticilor zilnice ale celorlalte persoane. In special copiii de varsta scolara sunt subiectul glumelor colegilor asupra formelor si dimensiunilor urechilor. Studiile au aratat ca persoanele cu urechi malformate au o incredere in sine mult scazuta comparative cu restul populatiei. Procedura este sigura, cu putine complicatii, in schimb aduce benefice maxime pacientilor.

 


Operatia estetica se adreseaza persoanelor ce doresc o forma placuta ca urechilor si poate fi efectuata incepand cu varsta de 5- 6 ani. Chirurgia urechilor decolate sau clapauge ajuta pacientii sa aibe o forma naturala ce confera simetrie si proportie urechilor si fetei. Pentru o operatie la urechi este suficienta anestezia locala si nu este nevoie de a ramane spitalizat. Ambele urechi pot fi tratate in aceeasi sedinta operatorie. Pentru corectarea urechilor clapauge este nevoie de o incizie situata in spatele urechii, total invizibila dupa operatie, inclusiv la barbati. Interventia consta in remodelarea cartilagiilor urechii pentru ca unghiul dintre ureche si cap sa nu depasesca 25 grade si sa creeze pliul natural din portiunea mijlocie a urechii.

 

Dupa operatie exista un pansament timp de 2 zile dupa care este obligatorie purtarea (unei bandane) bandaj elastic timp de 2-3 saptamani. Pot fi corectate chirurgical si alte probleme ale urechilor – ruptura de lobul auricular, anomalii de implantare ale urechii sau lobulului, urechi prea mari.

Preturi:

Cu anestezie locala

600-800 euro

Cu anestezie generala

1200-1500 euro

Va asteptam sa ne vizitati!

Vă oferă intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai înalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, , diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica.

Contact Medicina Estetica Mirrors

Punct de reper intersectia B-dul Carol I cu Calea Mosilor

Bd. Carol, nr. 68, et. 2, interfon 03
Bucuresti
Email: mirrors.office@gmail.com
Telefon: +4 031 4329 388
Mobil: +4 0734 032 408

Dr. Cristina Bejan