Terapia Vampir PRP

Terapia Vampir PRP

Plasma Rich Platelet ( plasma imbogatita cu trombocite) – Terapia Vampir sau Terapia Dracula Tratamentul cu sânge propriu/Terapia Vampir este azi tot mai mult folosit în întreaga lume cu scopul de a reîntineri pielea. După recoltarea unei cantități de sânge periferic, din acesta se obțin cantități suficiente de plasmă îmbogățita în factori de creștere și trombocite(plachete), care vor fi injectate după tehnicile medicinei estetice în zonele în care dorim să obținem rejuvenare. Siguranța utilizării metodei pe termen scurt şi lung este foarte bună, folosindu-se o metodă pe care natura însăşi a brevetat-o şi o utilizează de când există viaţă.

Reîntinerirea facială cu remodelarea ovalului feţe.

Ştergerea ridurilor

Reîntinerirea pielii de pe corp, decolteu, dosul mâinilor, gât, etc.

Regenerarea părului cu condiţia existenţei unui număr de foliculi piloşi.

PLASMOLIFTING

Este o tehnică de reîntinerire a tegumentului , utilizând mecanismele proprii de regenerare ale organismului. La bază acestei tehnici stau factorii de creștere (peste 60) pe care îi avem depozitați, în structuri pre-formate, în sângele periferic și în trombocitele adulte periferice. Ea presupune recoltarea și concentrarea factorilor de creștere din sânge și reintroducerea acestora în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulara și de sinteza de neo colagen pe termen lung. Inițial, Terapia Vampir a fost folosita în ortopedie, în refacerea tendoanelor și a oaselor după fracturi, apoi în stomatologie în regenerarea gingivala, în chirurgia plastica pentru cicatrizarea arsurilor.

Cum se efectuează Terapia Vampir?

Se recoltează o cantitate mica de sânge într-o eprubeta sterila, se procesează prin metode speciale rapid pentru a selecta plasma cu trombocite, celule ce conțin factorii de creștere și reparare. Aceștia se eliberează în mod natural în orice tentativa a organismului de a repara o leziune. Plasma bogata în trombocite se va injecta în piele, cu ajutorul unui ac fin. Tehnica se efectuează sub crema anestezica. Toate aceste etape de recoltare și preparare se efectuează rapid, în prezenta pacientului, pentru ca acesta sa aibă siguranța ca se administrează propriul sânge.

Care sunt beneficiile acestui tratament si cand se observa rezultatele?

Semnele imbatranirii (ridurile fine si profunde, santurile nasolabiale, petele pigmentare, porii dilatati, pielea uscata, incretita si laxa) se atenueaza treptat, sedinţele fiind efectuate la interval de 1 luna pana la obtinerea rezultatelor dorite. Terapia este folosita cu rezultate vizibile si pentru atenuarea cicatricilor post acnee, in combinatie cu alte tratamente, cum ar fi cel impotriva caderii difuze a parului, pentru accelerarea procesului de refacere a pielii dupa un peeling laser sau chimic. Metoda Plasmolifting/terapia Vampir care se efectuează la Mirrors Beauty are un preț accesibil pentru piața romanească și rezultate similare tehnicilor similare dar mult mai scumpe.

Preturi

Terapia vampir 1 kit doar injectare

300 ron

Terapia vampir 2 kituri doar injectare

400 ron

Terapia Vampir injectare + microneedling 1 eprubeta, aprox 4 ml plasma + 5 ml cocktail Mesohyal.

350 Ron

*Aceasta varianta se aplica si in cazul tratamentului caderii parului si pentru combinarea cu lipoliza chimica pentru barbia dubla.

1 eprubeta plasma injectare + tratament de rejuvenare laser Aton

450 RON

2 eprubete plasma + 5 ml Mesohyal, injectare + microneedling.

550 RON

*Tratamentul cu 1 kit PRP (5 ml plasma) este suficient pentru trat fetei, iar cel cu 2 kituri PRP este suficient pentru fata si gat.

Daca se doreste si tratamentul decolteului sau a altor zone (ex maini, coapse, se adauga 150 RON pentru fiecare eprubeta de plasma in plus)
Daca in loc de microneedling se doreste tratament laser de rejuvenare se adauga 50 ron

Va asteptam sa ne vizitati!

Vă oferă intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai înalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, , diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica.

Contact Medicina Estetica Mirrors

Punct de reper intersectia B-dul Carol I cu Calea Mosilor

Bd. Carol, nr. 68, et. 2, interfon 03
Bucuresti
Email: mirrors.office@gmail.com
Telefon: +4 031 4329 388
Mobil: +4 0734 032 408

Dr. Cristina Bejan