Lifting temporal | Chirurgie estetica

Lifting temporal

Lifting temporal este o interventie chirurgicala estetica ce permite rejuvenarea zonei perioculare, in special prin ridicarea cozii sprancenei în poziția pe care o ocupa in tinerete. Liftingul temporal ridică partea exterioară a frunții, intinde ridurile de ‘laba gastii’, ridica coada sprancenei si lumineaza zona ochilor.

Ridicarea coltului sprancenei.

Alungire ochilor

Atenuarea ridurilor perioculare.

Liftingul temporal se poate efectua in asociere cu alte interventii estetice, de ex blefaroplastia sau cu tratamente non-invazive gen injectare acid hialuronic sau bototx. Cicatricea chirurgicala are de regula 4-5 cm si este ascunsa in zona parului. Vectorul de tensiune al liftingului temporal este vertical și permite repoziționarea spranceanei. Interventia se realizeaza sub anestezie locala si dureaza aprox o ora. Dupa interventie va exista o senzatie de tensiune aprox 2 saptamani si un edem moderat al zonei temporale care va ceda in maxim o saptamana. Exista posibilitatea aparitiei de vanatai locale care dispar in 7 zile. Spalarea parului este permisa dupa 4-5 zile Firele de sutura se scot la 10-14 zile. Rezultatul dureaza minim 5 ani.

Operatia de lifting temporal

Preturi:

Lifting temporal  cu anestezie locala

350-400 euro

Va asteptam sa ne vizitati!

Vă oferă intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai înalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, , diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica.

Contact Medicina Estetica Mirrors

Punct de reper intersectia B-dul Carol I cu Calea Mosilor

Bd. Carol, nr. 68, et. 2, interfon 03
Bucuresti
Email: mirrors.office@gmail.com
Telefon: +4 031 4329 388
Mobil: +4 0734 032 408

Dr. Cristina Bejan