Lifting membre

Lifting membre

Inaintarea in varsta presupune si modificari ale pielii de la nivelul bratelor si coapselor.  Dupa varsta de 40 de ani, mai ales in cazul femeilor, fermitatea acestora scade, aparand aspectul de piele lasata in partea superioara a bratelor( cu aspect de aripi) si a coapselor, mai ales in zona interna.

Eliminarea aspectului de aripi al bratelor

Eliminarea excesului tegumentar de la nivelul coapselor

Liftingul membrelor  îndepărtează excesul de piele și de grăsime, oferind un contur estetic plăcut. Este o operație care se adresează cel mai frecvent pacientilor care au pierdut în greutate, natural sau după chirurgie bariatrică, dar și a celor care din cauza vârstei prezintă piele în exces, cu elasticitate scăzută.

In general, fata interna a coapselor si bratelor este afectata mai devreme decat fata externa. In afara de aspectul de atarnare a pielii, coapsele si bratele pot fi o zona de depozitare a grasimii, iar excesul de grasime produce un contur neplacut. Pentru multi oameni, in special in cazul femeilor, aceste depozite nu se reduc o data cu scaderea in greutate sau cu ajutorul exercitiilor fizice.

Lipoaspiratia poate imbunatati conturul membrelor atunci cand tonusul pielii este bun si excesul de grasime este problema principala. Cu toate acestea, atunci cand se practica doar lipoaspiratie la o persoana cu pielea lasata sau cu aspect celulitic, aceasta procedura poate agrava aspectul de “imbatranire” a zonei.

Incizia operatorie se face in partea superioara si interna a coapselor si in zona interna a bratelor iar tegumentul si grasimea in exces sunt indepartate. Pacientul nu necesita spitalizare, interventia durand 1-3 ore si de obicei anestezie generala.

 

Efecte adverse cel mai frecvente sunt tumefierea, senzatie de amorteala sau echimoze care pot persista cateva saptamani sau luni.

Complicatiile, desi rare, includ sangerarea, infectia, colectii lichidiene si deschiderea suturii.

 

Majoritatea pacientilor isi reiau activitatea in doua pana la trei saptamani in cazul liftingului de coapse si mult mai repede in cazul liftingului de brate si isi pot relua activitatile obisnuite in patru pana la sase saptamani. Inciziile necesita pana la un an pentru vindecare completa. Cremele impotriva cicatricilor si cele cu vitamina E pot facilita vindecarea acestora.

 

Daca pacientul respecta dieta si efectueaza exercitii fizice regulat, rezultatele sunt permanente. Cu toate acestea, mai pot fi necesare proceduri suplimentare pentru ajustare.

Preturi:

Lifting brate minim cu anestezie locala

800 euro

Lifting brate complex cu anestezie generala

1500 euro

Lifting coapse anterior sau posterior cu anestezie generala

1500-1800 euro

Lifting genunchi cu anestezie locala

600 euro

Va asteptam sa ne vizitati!

Vă oferă intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai înalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, , diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica.

Contact Medicina Estetica Mirrors

Punct de reper intersectia B-dul Carol I cu Calea Mosilor

Bd. Carol, nr. 68, et. 2, interfon 03
Bucuresti
Email: mirrors.office@gmail.com
Telefon: +4 031 4329 388
Mobil: +4 0734 032 408

Dr. Cristina Bejan