Lifting facial

Lifting facial

Liftingul facial este un procedeu chirurgical prin care se urmareste indepartarea excesului cutanat , corectarea ptozei faciale ca urmare a unui proces de slabire sau imbatranire, sau repozitionarea structurilor profunde din vecinatatea planului osos, fara a afecta insa aspectul microscopic al pielii si fara a influenta ridurile fine de la nivelul fruntii, pleoapelor si buzelor.

Eliminarea excesului de piele

Reconturarea liniei mandibulare

Diminuarea ridurilor nazogeniene

Intinerire faciala

Liftingul facial este indicat dupa varsta de  40 de ani. Prin ”lifitingul standard” se obtin rezultate care se mentin intre 5 si 10 ani. Aceste rezultate pot fi imbunatatite prin procedee moderne de intretinere a tonusului musculaturii, lipoaspiratie la nivelul gatului, autotransplant de grasime la nivelul fetei (adipolifting), si asa zisul microlifting ce poate fi facut cu substante chimice (chemical peeling) sau cu laserul CO2 (laser peeling sau skin resurfacing). In chirurgia estetică există mai multe tehnici de lifting facial, dar specialistul optează pentru procedura care se mulează cel mai bine pe particularitățile și nevoile pacientului. Intervenția se realizează printr-o incizie deasupra inserţiei părului la nivelul tâmplelor, care se extinde spre zona preauriculară şi în spatele urechilor, pentru a masca cicatricele cât mai eficient. Se repoziționează mai apoi țesuturile subiacente, deoarece ptoza lor este cauza aspectului îmbătrânit al tenului, după care se îndepărtează excesul de piele. La final, pielea este frumos reaşezată, inciziile închise cu atenţie, iar frumusețea pusă din nou în valoare. De multe ori, această procedură se asociază cu restaurarea volumetrică, prin injectarea de grăsime proprie la nivelul zonelor de atrofie facială, apărută odată cu trecerea timpului. Pentru a desăvârși opera de întinerire, liftingul facial este deseori combinat cu cel al gâtului.

 

Misiunea chirurgului în această zonă este de a reliefa liniile mandibulei și a reda tonusul gâtului și decolteului. Pentru aceasta, el trebuie să elimine nu doar pielea de la nivelul gâtului, ci și grăsimea pre și retro platismală, să tensioneze mușchiul platisma, armonizând rezultatul cu cel realizat prin lifting facial. Dupa interventia de lifting facial, aspectul fetei este unul edematiat cu posibila aparitie a vanatailor la citeva zile. Este bine ca imediat postoperator sa fie purtata o masca elastica, pentru a preveni umflarea si invinetirea exagerata a pielii fetei, aceasta asigurind si un confort deosebit.

Operatia de lifting facial nu este una dureroasa, iar edemele si vinataile vor trece in 10 – 14 zile. Firele de sutura se vor extrage la 7 – 10 zile. Dupa vindecare trebuie sa se evite expunerea la soare sau la frig exagerat. Cicatricile au o singura portiune vizibila, cea din fata urechii, dar in general aspectul va ramine putin detectabil. Interventia de lifting facial are cele mai bune efecte la pacientii cu piele tonica si structura osoasa buna.   La acestia, eliminarea surplusului de piele, ridicarea muschilor faciali, indepartarea ridurilor de la nivelul gatului si obrajilor face ca aspectul fetei sa fie mult imbunatatit, redindu-le armonia si luminozitatea fetei.

Preturi:

Minilifting facial cu anestezie locala

1000-1200 euro

Lifting cu anestezie generala

2000-2500 euro

Va asteptam sa ne vizitati!

Vă oferă intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai înalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, , diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica.

Contact Medicina Estetica Mirrors

Punct de reper intersectia B-dul Carol I cu Calea Mosilor

Bd. Carol, nr. 68, et. 2, interfon 03
Bucuresti
Email: mirrors.office@gmail.com
Telefon: +4 031 4329 388
Mobil: +4 0734 032 408

Dr. Cristina Bejan