Endolifting si remodelare faciala. Blefaroplastie fara bisturiu

Endolifting si remodelare faciala.

Blefaroplastie fara bisturiu

Endolifting-ul si conturarea faciala se realizaza printr-o tehnica minim invaziva de introducere a unei fibre optice laser de grosimea unui fir de par (200 µm) pe sub piele care prin miscari de dute-vino determina un efect instant de tonifiere si lipoliza si redarea fermitatatii si conturului facial.

Tratamentul se preteaza la urmatoarele zone: gat, gusa, mandibula, zona perioculara (cearcane si excesul de piele). Procedura se efectueaza sub anestezie locala, durerea este minima si pacientul nu este nevoit sa isi opreasca activitatile cotidiene.

Endoliftingul facial si blefaroplastia realizate cu ajutorul Laserului Eufoton Aton  se realizeaza sub anestezie locala minima, fără durere şi durează max 60min, pacientul putand pleca imediat acasă.

Acţiunea fototermală a laserului din ţesutul subdermal permite rezultate similare comparabile cu un lifting clasic sau cu fire dar cu un confort mai mare pentru pacient, mai puţin dureros şi fără cicatrici. Evident, vor exista mai puţine complicaţii şi un timp de recuperare mai rapid.

Acţiunea endoliftului se produce la joncţiunea între dermul profund şi stratul superficial al grăsimii. Rezultatul apare dupa 3 săptămâni si continua sa se imbunatateasca pana la trei -opt luni. Majoritatea persoanelor necesita una sau doua sedinte de tratament. Se recomanda purtarea unui pansament compresiv 3 zile. Durerea usoara si senzaţiile uşoare de arsură pot rezista 4-5 ore şi pot fi controlate cu analgezice orale. Edeme pot să apară în zonele tratate pentru 2-3 zile şi se rezolvă spontan, fără medicaţie. Un uşor masaj poate ajuta rezolvarea lor mai rapidă. În zonele tratate pot apărea echimoze, care se rezolvă spontan în 7-10 zile. Rezultatul final este vizibil dupa minim 3 luni. Tehnica endoliftingului este comparabilă cu rezultatele liftingului cu fire (minilifting), dar implică riscuri şi un disconfort mult mai mic pentru pacient.

Preturi:

Blefaroplastie inferioara prin endolifting laser

350 euro

Endolifting zona inferioara fata

500 euro

Endolifting facial total including blefaroplastia

800 euro

Endolifting gat

400 euro

Va asteptam sa ne vizitati!

Vă oferă intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai înalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, , diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica.

Contact Medicina Estetica Mirrors

Punct de reper intersectia B-dul Carol I cu Calea Mosilor

Bd. Carol, nr. 68, et. 2, interfon 03
Bucuresti
Email: mirrors.office@gmail.com
Telefon: +4 031 4329 388
Mobil: +4 0734 032 408

Dr. Cristina Bejan