Chirurgia pleoapelor. Blefaroplastie

Blefaroplastia

Blefaroplastia – Tratamentul chirurgical pentru pleoape cazute sau cu exces de piele, are ca scop eliminarea excesului tegumentar si grasos aflat la nivelul pleoapelor superioare si inferioare.

Eliminare pungi de grasime

Eliminare piele in exces

Atenuare cearcane

Intinerirea zonei ochilor

Cauza pleoapelor cazute sau a pungilor de sub ochi este, in primul rand, procesul de imbatranire manifestat prin scaderea elasticitatii pielii, modificari ale grasimii periorbitale si, nu in ultimul rand, actiunea radiatiei solare asupra tegumentelor periorbitale. Apare un exces de piele si grasime care duce la scaderea cimpului vizual si aparitia oboselii vizuale prin ptoza pleoapei superioare precum si la aparitia de riduri si pungi la nivelul pleoapei inferioare si confera fizionomiei un aspect obosit. O fata cu pleoape cazute si ochi obositi ara mult mai imbatranita decat varsta reala. Redarea luminozitatii zonei ochilor este cea mai eficienta si mai simpla interventie chirurgicala estetica de reintinerire. Interventia elimina aspectul de oboseala datorat pungilor pleoapelor inferioare si excesul de piele al pleoapei superioare, iar postoperator privirea capata luminozitate si voiciune, fizionomia devine mai deschisa, mai intinerita. Aceasta interventie se poate realiza independent sau impreuna cu alte interventii estetetice faciale non-invazive de tipul fillerelor sau botox sau impreuna cu miniliftingul temporal.

 

De retinut

Interventia corecteaza pungile si tegumentul redundant al regiunii periorbitale. Dupa interventie, edemul si echimozele sunt constante si semnificative dar dispar in 4-7 zile. Cicatricile postchirurgicale sunt foarte fine si in 3-4 luni devin insesizabile. Campul vizual se imbunatateste semnificativ iar fizionomia capata un aspect tonic, deschis. Chirurgia pleoplelor cazute sau cu pungi se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor si nu este limitata de varsta.

Cum sa va pregatiti pentru interventie:

–dupa consultatie, trebuie sa faceti analizele generale de sange (hemoleucograma, uree, glicemie, electroliti, factori de coagulare) si o electrocardiograma Interventia se realizeaza cu anestezie locala, dureza 1-2 ore si nu necesita internarea subiectului. Consecutiv interventiei si pe parcursul urmatoarelor 2-3 ore se vor aplica comprese reci in vederea preventiei edemului si echimozelor. Nu se aplica pansament, doar benzi adezive sterile. Firele se elimina la 4-6 zile postoperator, edemul si echimozele se reduc semnificativ dupa 4-7 zile si dispar la cca 10-14 zile dupa interventie. Rezultatele interventiei se mentin aprox 10 ani.

Preturi:

Blefaroplastie pleoape superioare

350-500 euro

Blefaroplastie pleope inferioare, in functie de mplexitatea interventiei

400 – 500 euro

Blefaroplastie pleoape superioare si inferioare

700-1000 euro

Va asteptam sa ne vizitati!

Vă oferă intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai înalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, , diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica.

Contact Medicina Estetica Mirrors

Punct de reper intersectia B-dul Carol I cu Calea Mosilor

Bd. Carol, nr. 68, et. 2, interfon 03
Bucuresti
Email: mirrors.office@gmail.com
Telefon: +4 031 4329 388
Mobil: +4 0734 032 408

Dr. Cristina Bejan