Medicina estetica si chirurgie plastica

Chirurgie estetica minim invaziva cu Laserul Eufoton Aton

Liposuctie faciala si corporala asistata laser
Lifting si remodelare faciala fara incizii si cicatrici
Blefaroplastie fara chirurgie, cu efect imediat
Rejuvenarea si intinerirea tegumentului cu laser CO2 fractionat
Laser CO2 pentru acnee, cicatrici, vergeturi, pete pigmentare

Mai multe detalii

Liposuctie laser faciala si corporala

Liposuctia laser este o intervenție minim invazivă de îndepărtare a excesului de țesut adipos prin lichefierea grăsimii cu ajutorul fibrei laser și aspirarea acesteia.

Mai multe

Blefaroplastie fara bisturiu

Endoliftingul facial si blefaroplastia realizate cu ajutorul Laserului Eufoton Aton  se realizeaza sub anestezie locala minima, fără durere şi durează max 60min, pacientul putand pleca imediat acasă.

Mai multe

Laser CO2 fractionat - rejuvenare, tratament cicatrici, acnee, vergeturi

Rejuvenarea facială se realizează cu laser fracţional co2 pentru a obţine un ten mai luminos, un tonus mai bun, fermitate şi un efect de intindere a pielii.

Mai multe

Sa facem cunostinta

Sunt Dr Cristina Bejan, medic primar în chirurgie plastică, microreconstructiva şi estetică din 2003. Am terminat facultatea de medicina si farmacie dr Carol Davila Bucuresti in 1992 si am fost printre prímele generatii de medici specialisti postrevolutie.

În România am activat, pana in 2006, în cadrul Spitalului Militar Central Bucuresti, pentru ca ulterior să profesez mai mult peste hotare în contexte dintre cele mai diverse.

Intre 2004-2005, am facut parte din prima echipă medicală românească trimisă în in teatrul de razboi din Irak, unde am lucrat sub autoritatea armatei americane, într-un climat conflictual foarte intens, cu un înalt grad de periculozitate. Contactul cu cel mai performant sistem medical din lume m-a determinat sa ma intorc inapoi in Irak in cadrul DynCorp International LLC CIVPOL şi ulterior Global Med USA.

A fost o misiune foarte grea, întrucât la un moment dat am ajuns să fac şi 3-4 operaţii de reconstrucţie în fiecare zi, în cadrul secţiilor de urgenţă ale spitalelor americane unde am fost repartizată. Responsabilităţile mele s-au diversificat, cu timpul, ajungând să mă ocup şi de activităţi precum vaccinarea, examene medicale anuale, întocmirea de rapoarte si foarte important, am fost antrenata in resuscitarea cardiorespiratorie si metodele de mentinere a vietii in medii ostile.

 

Vezi povestea completa

Va asteptam sa ne vizitati!

Vă oferă intr-o locatie centrala, de lux, la standardele cele mai înalte, servicii de medicina estetica, de intretinere faciala si remodelare corporala, , diverse tehnici de masaj manual, reflexo-terapie si mai nou medicina holistica.

Contact Medicina Estetica Mirrors

Punct de reper intersectia B-dul Carol I cu Calea Mosilor

Bd. Carol, nr. 68, et. 2, interfon 03
Bucuresti
Email: mirrors.office@gmail.com
Telefon: +4 031 4329 388
Mobil: +4 0734 032 408

Dr. Cristina Bejan